Kupte si unikátní kus, který posune vaše prostory do dalšího levelu!


Hledáte-li dokonalý doplněk pro váš interiér, který zároveň poskytuje praktickou funkčnost a estetický zážitek, pak jste na správném místě! Naše dřevěné hodiny s kombinací kovu jsou symbolem elegance a kvality, která se snoubí s přesností a jedinečným designem.

Každý okamžik nese s sebou kousek magie, a co by mohlo být lepším průvodcem těchto magických chvil než elegantní hodiny, které spojují přírodní krásu dřeva s moderním leskem kovu? Naše ručně vyráběné hodiny přinášejí do vašeho domova nejenom praktický prvek, ale také umělecký kousek, který oživí každý prostor.

Zakupte si jedinečný kus, který se stane nejenom spolehlivým časoměřičem, ale také ozdobou vašeho interiéru. Každá naše hodina je výsledkem precizní ruční práce zkušených řemeslníků, kteří do každého detailu vložili lásku a péči.

Dřevo, které používáme, je pečlivě vybráno z udržitelných zdrojů, což zaručuje nejenom krásu našich výrobků, ale také jejich ekologickou stopu. Každý kus dřeva má svůj vlastní charakter - od jemných žilkování až po bohaté barvy, což zajišťuje, že každé hodiny jsou unikátní a jedinečné.

Kombinace dřeva s kovem vytváří harmonický kontrast, který dodává hodinám moderní šmrnc. Kovové prvky jsou precizně zpracovány a navrženy tak, aby podtrhly krásu dřevěného rámu. Každá součástka je pečlivě vybrána s ohledem na estetiku i funkčnost.

Nenechte uniknout příležitost přidat do svého domova kousek přírody a elegance. Naše hodiny jsou ideálním dárkem pro každou příležitost - od svatebních darů po vánoční překvapení. Jsou to nejenom praktické předměty, ale také vzácné klenoty, které budou vaší rodinou váženy po celé generace.

Přijměte výzvu spojit moderní design s přírodními prvky a objevte krásu v každé vteřině s našimi ručně vyrobenými hodinami ze dřeva a kovu. Vaše domácnost nikdy nebyla tak elegantní a stylová.

Elegance v každém detailu

Naše hodiny nejsou pouze obyčejné časoměřiče. Jsou to **umělecká díla**, která zdobí vaše prostory svou jedinečnou kombinací přírodního dřeva a elegantního kovu. Každý detail je pečlivě navržen a ručně vyroben tak, aby vykazoval dokonalou harmonii mezi tradiční řemeslnou prací a moderním designem.

 

Kvalita, na kterou se můžete spolehnout

Jako výrobci jsme hrdí na naši oddanost kvalitě. Používáme pouze nejkvalitnější materiály a každý kus je pečlivě kontrolován, aby splňoval naše vysoké standardy. Naše hodiny nejsou jen krásné na pohled, ale také spolehlivé a přesné, což je důležité pro každého milovníka času.

 

Doplněk, který vypráví příběh

Každá naše hodina má svůj vlastní příběh. Od výběru kvalitních materiálů až po ruční výrobu každého kusu, každý detail má svůj význam. Když si pořídíte naše hodiny, nezískáváte jen obyčejný předmět, ale i kousek historie a řemeslného umění, které přináší do vašeho domova jedinečný punc.

 

Investice do stylu a kvality

Ano, naše hodiny mohou být investicí, ale ne do něčeho materiálního. Jsou to investice do vašeho prostředí, do vaší estetiky a do vašeho osobního stylu. Každý pohled na ně bude připomínat, že jste člověk, který ocení krásu a kvalitu, ať už jste doma, v práci nebo kdekoli jinde.

 

Nyní je ten správný čas

Pokud jste dosud váhali, nyní je ten správný čas přidat do svého domova nebo pracovního prostředí něco výjimečného. Naše dřevěné hodiny s kombinací kovu jsou tu pro vás, aby vaše prostory ozvláštnily a udělaly je ještě útulnějšími a elegantnějšími. Nečekejte déle a dopřejte si tu nejlepší kvalitu a design, který stojí za to!


Samozřejmě, umístění hodin v domě může ovlivnit nejen jejich funkčnost, ale i atmosféru daného prostoru. Zde jsou některé příklady umístění:

 

1. Obývací pokoj:


   - Nad krbem: Klasické umístění hodin, které přitahuje pozornost a stává se středobodem místnosti.
   - Na stěně naproti sedací soupravě: Umístění hodin na stěně, kterou vidíte, když sedíte, umožňuje snadný pohled na čas během odpočinku.


2. Ložnice:


   - Nad postelí: Umístění hodin nad postelí je praktické pro rychlý pohled na čas ráno nebo před spaním.
   - Na nočním stolku: Malé hodiny na nočním stolku jsou ideální pro diskrétní sledování času v noci.


3. Kuchyně:


   - Nad pracovní plochou: Umístění hodin nad pracovní plochou vám umožní snadný přístup k času při vaření a přípravě jídel.
   - Na zdi poblíž jídelního stolu: Hodiny poblíž jídelního stolu přidávají do kuchyně pohodlí a umožňují sledování času během jídla.

   

4. Chodba:


   - Na konzoli nebo polici: Umístění hodin na konzoli v chodbě přidává do prostoru elegantní prvek a zároveň poskytuje orientační bod pro sledování času při odchodu z domu.

 

5. Pracovna nebo kancelář:


   - Na stěně naproti pracovnímu stolu: Umístění hodin na stěně před pracovním stolem umožňuje snadný pohled na čas během práce.
   - Na knihovním regálu: Hodiny na regálu mohou být stylovým doplňkem a zároveň praktickým nástrojem pro sledování času při práci.

 

Každý prostor a každý domov je jedinečný, takže je důležité zvážit styl, velikost a dispozici místnosti před umístěním hodin.

RD dřevo s. r. o.
Zámecká 2097
594 01, Velké Meziříčí

IČO: 29216877
DIČ: CZ29216877

Vše pro Vás tvoříme s láskou.