Chystáme rozšíření našeho e-shopu ve formě nových produktů nábytku a doplňků ze dřeva a kovu.

S vášní pro kvalitní řemeslnou práci a vkusný design se těšíme, že vám můžeme oznámit rozšíření našeho e-shopu ve formě nových nábytkových prvků, kolekcí i doplňků, které spojují eleganci dřeva a kovu. V blízké době se tedy budete moci těšit jak z nových jídelních či konferenčních stolů, tak bude i nový sedací nábytek a v neposlední řadě chystáme i úložný nábytek, ať už třeba ve formě botníků nebo dětského nábytku. Jsme přesvědčeni, že tyto novinky značně obohatí naši nabídku, ale i naplní vaše domovy teplem přírodních materiálů se skvělým designem.

Naše kolekce zahrnují unikátní kousky od zručných českých řemeslníků, kteří vytvářejí nábytek s láskou k detailu. Dřevo je pečlivě vybíráno pro svou kvalitu a estetický vzhled, zatímco kovové prvky dodávají našim výrobkům pevnost a industriální moderní nadčasový charakter.

O jaké novinky se jedná?

           

Z nábytku očekávejte masivní postel zaměřenou na dětský design, kvalitní dubové stoly v designově sladěné kolekci, konferenční stolky z dubu i starého dřeva, celo dřevěné židle i s čalouněním, čalouněné taburety, předsíňový nábytek, úložný dětský nábytek a mnohé další. Každý kus v naší nabídce je navržen tak, aby splnil nejen estetické, ale i funkční požadavky moderního života.

Pro vás, kteří hledáte nejen nábytek, ale i drobné detaily pro dokonalý domov, máme připraveny krásné dřevěné doplňky. Budete moci vybírat z doplňkového osvětlení, zrcadel, počítačových doplňků a dalších dekorativních prvků, které dotvoří vaše interiéry, ale i usnadní život.

Abyste nezmeškali žádné informace o našich novinkách, které začneme, co nevidět přidávat na e-shop, sledujte nás na Instagramu i Facebooku. Tam budeme průběžně sdílet podrobnosti o každém novém kousku z naší kolekce, a to včetně speciálních akcí a slev.

Děkujeme vám za vaši trpělivost a loajalitu. Jsme si jisti, že naše novinky ve světě nábytku a doplňků ze dřeva a kovu vás osloví a přinesou do vašich domovů nový rozměr elegance a pohodlí.

Z lásky ke dřevu a designu.  

RD dřevo s. r. o.
Zámecká 2097
594 01, Velké Meziříčí

IČO: 29216877
DIČ: CZ29216877

Vše pro Vás tvoříme s láskou.